NY WEBSHOP!

IMG_9177.JPG

Vi har lenge jobbet med å lage det vi ser på som den perfekte baseball capsen som skal passe både gutter og jenter samt kvinner og menn. Den skal kunne brukes i forskjellige settinger som trening, til det vanlige eller det litt mer formelle. Den skal også passe like godt om du ønsker å ha den bakover eller forover. Vi har vært innom alle mulig type stoff, materialer, låsmekanismer, passformer og hundrevis av forskjellige type modeller for å få laget capser som skal passe de aller fleste! Vi håper at vi lever opp til deres foreninger om å lage akkurat denne capsen! 

www.snapbackosloshop.no

Spre gjerne ordet om dere liker den!

Hilsen oss i Snapback Oslo

Comment

SALG SALG SALG!!

Vi selger ut lageret vårt av polyester hodebånd med knyting. Ta kontakt for pris! Man må bestille minimum 10 stk av samme farge! Det er varierende antall igjen av hver farge så vært kjappe, lageret tømmes raskt! (om dere skal ha et høyt antall kan vi trykke på logoen deres)

Fargene som er tilgjengelige;

IMG_5752.jpeg
 • Orange
 • Navy
 • Blå
 • Burgunder
 • Vinrød
 • Gul
 • Mørk gul
 • Mørk grønn
 • Rosa
 • Brun
 • Lilla

Comment

Comment

Russens skitur 2018!

Skjermbilde 2017-01-02 kl. 17.20.12.png

Under fire uker til Russens Skitur 2018! Vi tar imot bestillinger på hodebånd helt frem til 16.11 og garanterer levering før 23.11!

Vi leverer hodebånd i 100% bomull, det betyr 100% god kvalitet!

Ta gjerne kontakt så raskt som mulig om dere har spørsmål, slik at vi får alt på plass før 16.11. 

SKIT.png

Comment

Comment

Landstreff Lillehammer 2018

IMG_3934.PNG

Vi deler ut billetter til Landstreff Lillehammer 2018 til en hel russegruppe i samarbeid med Landstreff Lillehammer! Det du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere navnet på bussen/vanen eller vandregruppen i kommentarfeltet på bilde på Instagrammen vår @snapback.oslo .

Vinner trekkes søndag 15.10 på Instagram!

Comment

Comment

Universiade Taipei 2017

Skjermbilde 2017-09-30 kl. 20.42.31.png

For omtrent en måned siden avsluttet denne gjengen oppholdet i Universiaden i Taipei. Hele den norske delegasjonen fikk med seg spesiallagde capser med den norske Taipei logoen på fra Snapback Oslo.

En ekstra oppmerksomhet rettet til Eirik Riisnæs og Richard André Ordemann som tok bronse i biljard og takewondo.

 

FullSizeRender.jpeg

Det norske basketballandslaget gjorde en god figur, her avbildet øverst fra venstre; Alex Dakin, Johannes Dolven(K), Mikkel Kolstad, Espen Fjærestad, Marko Lepovic, Henrik Davidsen, Sjur Berg. Nederst fra ventre; Eivind Lamo, Henrik Lange, Anders Nymo, Lars Espe og Chris Ebou Ndow.

Comment

Comment

Erna Solberg med caps fra Snapback Oslo?

FullSizeRender.jpg-2.jpeg

Vi leverte tidligere i sommer et parti med capser til Forandringsfabrikken og for ikke alt for lenge siden poppet det opp et morsomt bilde på Instagram. 

Erna rocker her en svart baseball caps med ordene ÅPENHET, SAMARBEID, YDMYKHET OG KJÆRLIGHET.

Comment

Comment

Norske basketballandslaget

Det norske basketballandslaget for kvinner var i Hellas og fikk prøve seg mot noen sterke motstandere som bla Olympiakos og Spartak Moskva. Vi var så heldige å få inn noen supre bilder av jentene med capsene på hodet som er sponset av Circle K. 

FullSizeRender.jpg-1.jpeg
FullSizeRender.jpg.jpeg

Comment